Calla Lila

Mechelen in vuur en vlam

MECHELEN IN VUUR EN VLAM.

Mechelen in Vuur en Vlam vindt voor het tweede jaar op rij plaats in de Dijlestad. Op zaterdag 22 december moet je in de binnenstad zijn. Vanaf de late namiddag tot in de avond staat de binnenstad in vuur en vlam en kan je doorheen het centrum een heel parcours volgen met prachtige vuuracts, vertellingen en winterwandelingen en als klap op de vuurpijl een sfeervolle voorstelling op de Grote Markt.

Verwacht je aan betoverende vuurlandschappen in de Kruidtuin en op de Dijle met prachtige eye-catchers, gebracht door de bekende Vuurmeesters. Zij zullen je doorheen de avond ook in de binnenstad meenemen in hun vuurparcours waarbij je allerlei vuuracts voorgeschoteld krijgt, maar ook gezellige wintervertellingen verspreid in het centrum. De avond eindigt op de Grote Markt met een spectaculaire vuur- en luchtvoorstelling, van het internationaal gerenommeerd gezelschap Theater Tol.

Programma
Start je dag met een bezoekje aan onze shop voor enkele leuke kerstcadeautjes.
Zet vervolgens je bezoek in onze mooie stad verder. Kuier door de winkelstraten en geef je ogen de kost tijdens de acts van Mechelen in vuur en vlam.
Tot deze weekend.

Calla lila team

Calla Lila
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x