phone +32 15636950

Happy to see you again!

Maandag opent Calla lila opnieuw de deuren. Klanten verwelkomen, advies geven over de juiste outfit, kleding kunnen voelen en een korte babbel daar draait het toch om bij Calla lila.

Maandag opent Calla lila opnieuw de deuren.
Eerst en vooral willen we je bedanken voor de lieve berichtjes , steun en vele bestellingen die jullie via onze webshop geplaatst hebben. Het was een grote uitdaging om een zaak te runnen zonder een fysieke winkel, maar vele onder jullie hebben de eerste stap gezet om online bij ons te bestellen.

Uiteraard zijn we heel blij om de deuren van onze winkel terug te mogen openen. Klanten verwelkomen, advies geven over de juiste outfit, kleding kunnen voelen en een korte babbel daar draait het toch om bij Calla lila. Daarom vliegen we er maandag met volle goesting weer in, maar met de nodige voorzorgsmaatregelen.

OPEN :
Maandag tot zaterdag van 10u - 13u & 14u - 18u.

AFSPRAAK:
Wil je liever de winkel voor jou alleen dan kan je een afspraak maken tussen 18u en 20u.

MAATREGELEN
Max. 6 klanten in de winkel.
Ontsmet je handen aan de inkom.
Het is aangeraden om een mondmasker te dragen.
Shoppingtijd beperken tot 30 minuten.
Hou 1,5 meter afstand.
Gepaste kleding niet terug hangen in de winkel maar op het "quarantaine" rekje ;).
Betaal bij voorkeur elektronisch.

Geef ons eventjes de tijd om een weg te vinden in de nieuwe aanpak en openingsuren. We zullen deze bijsturen waar nodig na verloop van tijd. Enkel maandag 11/5 open daarna zijn we terug gesloten op maandag.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x